Brief

În contextul unor activări speciale tipice pentru un festival de amploare, am primit provocarea de a implementa un spațiu care să poată fi implementat deopotrivă în cadrul festivalului Neversea (pe plajă), dar și în cadrul Untold (în parc).

 

Solutie

Am pornit de la o emisiune extrem de apreciată de tinerii cărora ne adresam cu precădere în cele 2 evenimente – adolescenți și tineri între 15-25 ani – și am creat un spațiu pe modeul Exatlon România. Astfel a luat naștere Epic Adventure – la Neversea și Epic Adventure – Chaper 2, la Untold.

 

Rezultat

Pe o suprafață de 1000 mp, în cadrul festivalului Neversea, am integrat o structură spectaculoasă, cu o deschidere de 16 m și o înălțime de 6 m. Structura avea integrată 3 activări – climbing adventure, face to face escalade și leagănul #epicrelaxation. În cadrul Untold, am repetat integrarea, de data aceasta având o suprafață cel puțin la fel de provocatoare (parc, pomi, vegetație), inserând una din cele mai spectaculoase și apreciate activări din cadrul festivalului.

În ambele activări participanții se puteau întrece în diverse provocări tip Exatlon, iar câștigătorii erau recompensați cu premii.

 

Cifre ale proiectului

  • 40 de persoane implicate
  • 200 m structuri de aluminiu
  • 240 de ore de montaje
  • 4000 de participanți

Crezi că am putea colabora într-un viitor eveniment?
Scrie-ne acum la evenimente@11even.ro sau dă-ne un telefon la 0722634055. Ne-am bucura să începem o colaborare și astfel să susținem împreună tinerii creatori de viitor din România.