Deținem o gamă variată de elemente logistice necesare organizării unui eveniment. Putem să vă punem la dispoziție corturi pavilion profesionale de 3×3 m, sau corturi pagoda de 6×6 m, structuri metalice diverse, pentru afișaje, fundal de scenă sau împrejmuiri zone. Putem ambientiza spații de relaxare cu poufi, sisteme de umbrire cu pânze de 5×5 m, ventilatoare cu apă, mese și bănci și sisteme de sunet complete.

Putem să implementăm zone ample de mișcare pentru participanți de toate vârstele, atât cu jocuri și terenuri sportive, cât și cu jocuri specifice de team building. Lucrăm cu o echipă de ingineri tineri și putem proiecta și produce diverse tipuri de jocuri, structuri sau spații pentru evenimente.

În cazul nostru, 50% din tariful de închiriere a logisticii este direcționat programului Creatori de viitor, iar împreună cu beneficiarul decidem proiectul susținut. Putem alege să oferim una sau mai multe burse unor liceeni excepționali, să susținem participarea unor olimpici în cadrul unor programe de cercetare, sau să sprijinim platforma de meditații online TeachU, prin care liceeni performeri oferă sprijin gratuit în diverse domenii educaționale celor care au nevoie.

Crezi că am putea colabora într-un viitor eveniment?
Scrie-ne acum la evenimente@11even.ro sau dă-ne un telefon la 0722634055. Ne-am bucura să începem o colaborare și astfel să susținem împreună tinerii creatori de viitor din România.